Despre noi

Suntem 4 oameni simpli și faini care ne-am făcut și continuâm să ne facem propria călătorie de asumare a vieții cu tot ceea ce ea e.

Iunia

Scriitoare, mentor cercuri de femei, conectoare de triburi prin Integration Game

Mi-am petrecut 12 ani din viață trăind și călătorind în ~60 de țări din diferite părți ale globului, explorând prin culturi, filozofii, practici și ritualuri un mod de a ajunge acasă, în inima mea. Fiecare pas m-a adus mai aproape de realizarea că ceea ce căutam de fapt era reîntregirea – umanul cu divinul, întunericul cu lumina, materia cu spiritul. Azi cred că a ne vedea cu adevărat unii pe alții e cea mai puternică forma de terapie și de reconectare la sine și la semeni.

Viziteaza-ma pe pagina mea www.iunia.ro.

aMALIA

Consilier Sexualitate Conștientă, Coach Holistic

Sunt pasionată de dezvoltare Umană și conexiunea cu Divinul.
După câteva încercări de a lucra cu oamenii în mediul corporatist, am deschis drumul către a fi cu adevărat în serviciul celorlalți prin darurile proprii. În urmă cu 10 ani, coaching-ul a devenit primul instrument de auto cunoaștere și de lucru 1 la 1, urmat de arta de a găzdui, cercurile și retreat-urile. Am descoperit apoi corporalitatea, elementele și sacralitatea întrupării. Sexualitatea Conștientă și Divină este o filozofie de viață, o practică și o cale de a-i servi pe ceilalți, căreia m-am dedicat și consacrat în urmă cu 8 ani, și cu care continui călătoria de a mă cunoaște mai bine și de-mi aduce darurile în lume.

Mai multe informatii gasesti pe Facebook si Instagram.

Sabin

Catalizator de transformare & muzician

Mă ghidează viziunea unei lumi cu oameni întregi și suverani, trăind în comunități armonioase. Sprijin în special lideri, terapeuți și coach să navigheze cu mai multă ușurință prin propria transformare. Sunt trainer certificat de Institutul HeartMath pentru programe de reziliență și coerență inimă – creier. Mă găsesc deseori facilitând cercuri de bărbați și activități de armonizare masculin – feminin. Mă pasionează muzica și alpinismul, iubesc mișcarea liberă în natură.

Interesat de mai mult? Hai pe Facebook si Instagram.

uWE

Antreprenor, pasionat de sport, dezvoltare personală și gândire pozitivă. 

Locuiesc de multi ani în sudul Germaniei, de unde dezvolt comunități de cățărat și surf în Germania și Maroc. Meditația și yoga mă ajută să-mi păstrez o stare de echilibru al corpului și minții mele, ceea ce mă face să fiu mai atent în relația cu mine și cu ceilalți. Atras de spații de întâlnire frumoase și oameni autentici, te invit la câteva zile intensive și productive alaturi de noi în mijlocul naturii!

Dacă ai orice fel de întrebări sau dorești să ne împărtășești un gând, te așteptăm cu drag să ne conectăm: connect@beyondretreats.ro.